Klímaszerelés Érd

 szereles

Klímaszerelés otthonában minden körülmények között 

Az emberiség a kezdetektől fogva arra törekszik, hogy minél jobban uralja életterületét, és találmányaival megkönnyítse minden napos kihívásait. Napjaink egyik kiemelkedő terméke ezen a területen a klímaberendezés, amely nem csak kényelmesebbé teheti a helyiségeket, de akár pénzt is spórolhatunk használatukkal. 
 

Klímaberendezések háztartásokban és munkahelyen

 Bizonyára ön is tapasztalta már a nyári kánikula napjaiban a kialvatlanság és a koncentrációzavar tüneteit. Ilyenkor a legegyszerűbb feladatok ellátása, de akár még a relaxáció is nagyobb kihívást jelenthet a felforrósodott lakásban, irodában, vagy egyéb munkahelyiségekben. Miért engedné továbbra is, hogy az időjárás befolyásolja teljesítményét, mindennapos életét. A klímaberendezésekkel garantálhatja otthonában a megfelelő kikapcsolódáshoz szükséges hőmérsékletet, ügyfeleinek a kényelmesen eltöltött várakozási és ügyintézési körülményeket, valamint növelheti alkalmazottainak hatékonyságát, munkabírását, akár hőségriadó idején is.    

 iroda  
Ha a fentiek bármelyike felkeltette érdeklődését, ajánlat kérésével forduljon bizalommal szakértő munkatársainkhoz, akik tanácsaikkal megtalálják az igényeinek tökéletesen megfelelő berendezést, és annak beüzemelésére vonatkozó részleteket.      

A klímaszerelés menete

A Klímaszerelés több lépésben zajlik le. Elsődleges szempont, hogy előzetes felméréssel és ellenőrzéssel megtaláljuk a legesztétikusabb és leghosszabb élettartamú megoldást, ami tökéletesen megfelel elvárásainak. Ehhez a következő lépéseken kell végig menni:

 Előkészületek

A megrendelést követően tapasztalt szerelőnk felkeresi önt, hogy együtt jelöljék ki a kültéri és beltéri egység pontos helyét, az ezeket összekötő rézcsövek és vezetékek útvonalát. Valamint a kondenzvíz elvezetését és az elektromos betáp kiépítését.

                  

Nyugodtan támaszkodjon szerelőink szakértelmére felmerülő kérdéseivel, hisz ennek a lépésnek pont az a lényege, hogy önnel együtt megtaláljuk a legoptimálisabb, és nem utolsó sorban a legesztétikusabb megoldást.

ajtóban  

 

Fontos! A beszerelésnek két fizetési szakasza van. Ahogy a legtöbb komolyabb műszaki cikknél, mint: házimozi rendszer, mosógép, mosogató… stb. Önnek fizetnie kell egyszer a készülék tulajdonba vételéért, majd a kiszállítás/beüzemelés egy külön fizetendő szolgáltatás. Ez alól a klímaberendezések vásárlása sem kivétel, még akkor sem, ha mind a készüléket, mind a beüzemeltetési szolgáltatást tőlünk rendelte meg. 

Mi történik, ha a megrendeléshez képest megváltozik valamelyik paraméter a szerelés közben?

Ez esetben szerelőink a helyszínen új kalkulációt készítenek a megváltozott körülményeket figyelembe véve. Amennyiben szükséges értéktárgyait és bútorait védőfóliával óvjuk a szerelési folyamatok közben keletkező szennyeződéstől.

     

 
telepítés

 A szerelési munkálat első lépései

Első lépésben a belső egység tartókonzolját helyezzük fel a falra, amit a kábelcsatorna vagy falhorony útvonalának kialakítása követ a rézcsövek és elektromos vezetékek számára. Vasbeton fal esetén a split klímaberendezésekhez faltörés szükséges. Ezt követően helyezzük el körülbelül 3-4 méteres szerelési magasságban a külső egység tartókonzolját.

 

A hálózat kiépítése

Miután elkészült a külső és belső egység helye, valamint az őket összekötő kábelcsatornák és falhorony következhet a kalorikus vegytiszta rézcső pár összekötése, a kondenzvíz gravitációs vagy kondenzvíz-szivattyús elvezetése. Végül a megrendelő által biztosított 230 V-os fali csatlakozó aljzatra kiépítjük az elektromos betápot.

 

  

Ellenőrzés és tesztelés.

A hálózat kiépítése után következik az ellenőrzés melynek során nyomáspróbával, szivárgáskereséssel, vákuumolással, valamint a kondenzvíz víz elvezetésének ellenőrzésével meggyőződünk, hogy a hűtőkör helyesen lett összeszerelve. Csak ezután üzemeljük be szakszerűen a klímaberendezést. A próbaüzem alatt szerelőink részletes tájékoztatást nyújtanak a klíma működéséről és használatáról. Ha ez megtörtént végezetül kitöltjük és átadjuk a szükséges dokumentumokat.

 

  

A szerelés során keletkezett hulladékot, mint például a furógép használatából származó port igyekszünk a folyamat alatt eltávolítani, így minimalizálni a hátramaradó szennyeződést. Csapatunk korszerű és ellenőrzött eszközökkel dolgozik a munkálatok gyors és zökkenőmentes elvégzése érdekében.

 

Jelentkezését várjuk a: 06-30-529-4605 telefon számon vagy online ajánlatkérés formájában itt!

 

Tisztelettel

Bősz Ákos
Bio-therm Klíma Kft

 

 

 

 

 

ÖSSZEHASONLÍTÁS INDÍTÁSA