Klímák, légkondik, klímaberendezések összehasonlítása.

Klímaberendezések összehasonlítása

Ez a funkció arra az esetre hasznos, ha kinálatunkból több klíma is felkeltette érdeklödését, és szeretné megtudni miben jóbb/gyengébb egyes készülék a másikhoz képest.

 

1) Hol található a összehasonlítás felülelt?

Az összehasonlítási felületet az oldal bármelyik pontjáról el lehet érni, és mindig a képernyő alján lévő arany csik az. Hogy ne zavarja a cikkek, leírások, termékek olvasásában ellátuk egy kinyít/becsuk funkcióval.  

 

a) a termék összehasonlító felület csukott állapotba. (alap beállítás)

összehasonlítás becsukva

b) A termék összehasonlító felület kinyítva (a [kinyít] gomb megnyomásával érhető el.)

termék összehasonlítás kinyítva

 

2) Hogyan jelölök ki terméket összehasonlításra?

A webshopban akár a termék rövid ismertetését, akár a "bövebben" gombal a részletes leírást olvassa, az ár alatt lesz egy "Termék összehasonlítása" gomb, ennek a megnyomásával tudja hozzá adni a kivánt klímát az összehasonlító felülethez. 

Termék hozzáadása a összehasonlító felülethez.

Legalább kettő terméket érdemes elhelyezni a felületen, és maximum nyolcat lehet egyszer összehasonlítani egymással. Az oldal kék táblával jelzi a sikeres hozzáadást, és pirossal ha elérte a maximális termék számot vagy olyan terméket probál hozzáadni a felülethez, ami már szerepel benne.

Termék kiválasztás üzenet/hiba üzenet

 

3) Hova kerülnek a kiválasztott termékek és hogyan tudom eltávolítani öket.

A kiválasztott termékek az alsó arany sávba kerülnek, minden termék oldalán van egy 'X' jel, ami pirosra vált ha az egér felette van, ennek a lenyomásával tud eltávolítani egy terméket.

termék eltávolítása az összehasonlító felületről

 

Ha sikeresen kivállogatta a kivánt klímaberendezéseket, már csak meg kell nyomnia az "összehasonlítás" gombot a kinyíthat/becsukható felületen és az oldal automatikusan táblázatba rendezve megjeleníti a klímák müszaki adatait egymás mellett.

(a képen egy példa látható három klíma összehasonlításáról)

minta

ÖSSZEHASONLÍTÁS INDÍTÁSA