Inverteres technológia

Inverteres technológia
inverter logo

Inverteres technológia. Képességeinek titka a rugalmasságában rejlik

inverter diagram

A Panasonic inverteres légkondicionáló berendezések rugalmasan változtatják a kompresszor fordulatszámát. Ennek köszönhetően a beállított hőmérséklet fenntartásához kevesebb energia szükséges, ráadásul a beindítás után a helyiség gyorsabban lehűthető. Így Ön alacsonyabb áramszámla mellett élvezheti a komfortos hűtés előnyeit.

Rendkívül energiatakarékos működés. Alacsonyabb áramfogyasztás.

A Panasonic inverteres légkondicionáló berendezései kiemelkedően energiatakarékos teljesítmény mellett biztosítják az Ön kényelmét. A légkondicionáló berendezés elindításakor a berendezésnek nagy teljesítményt kell leadnia a beállított hőmérséklet elérése érdekében. A kívánt hőmérséklet elérését követően a fenntartáshoz kevesebb energia is elég. Egy átlagos, inverter nélküli légkondicionáló berendezés csak állandó sebességgel képes üzemelni, ami túl sok a kívánt hőmérséklet megtartásához, ezért állandóan be- és kikapcsolja a kompresszort. Ez szélesebb hőmérséklet-ingásokhoz vezet, ami felesleges energiafogyasztást eredményez. A Panasonic inverteres légkondicionáló berendezése változtatja a kompresszor forgási sebességét, ami elősegíti a beállított hőmérséklet megtartását. A hagyományos, inverter nélküli, sok energiát fogyasztó légkondicionáló berendezésekhez képest a Panasonic inverteres légkondicionálója segít megelőzni a készülék felesleges működtetését – akár 50%-os*1 energiamegtakarítást is eredményezhet hűtés üzemmódban.

Az inverteres légkondicionáló berendezések előnyei. Az inverteres és nem-inverteres légkondicionáló berendezések összehasonlítása

AKÁR 50%-OS*1 ENERGIAMEGTAKARÍTÁS HŰTÉS ÜZEMMÓDBAN *1 Összehasonlítás 1,5HP inverteres, illetve 1,5HP inverter nélküli modell alkalmazása esetén (hűtés üzemmód) Külső hőmérséklet: 35°C/24°C, Beállított beltéri hőmérséklet: 25 °C, ventilátor sebessége: magasFüggőleges légáramlás vezérlés: Auto, vízszintes légáramlás vezérlés: Front A teljes energiafogyasztás mérésére 8 órányi, stabil körülmények között történő üzemelés során került sor. A Panasonic teszthelyiségében (mérete: 16,6 m2). Ez a maximális megtakarítás, a hatás az üzembe helyezés és az üzemeltetés módjától függően változhat.

  inverter auto
ÖSSZEHASONLÍTÁS INDÍTÁSA