Klíma Felmérés és ajánlat kérés

felmeres

Felmérés és ajánlatkérés

Miért érdemes klímaszerelés, klímatelepítés előtt klímaszerelő szakemberrel helyszíni felmérést végeztetni?

  • Mert a klímaszerelő tökéletesen kiszámolja, hogy az adott helyiségben  mekkora teljesítménnyel rendelkező klímára van szükség.

  • Mert a klímaszerelő az Ön igényeit szem előtt tartva a legoptimálisabb elhelyezést javasolja.

  • Mert, ha megtalálták közösen a legoptimálisabb elhelyezést, az árajánlat fillérre pontos munka és anyagdíjat fog tartalmazni meglepetések nélkül.

  • Mert a klímaszerelő ismeri a különböző klímakészülékek pozitív és negatív tulajdonságait, és az adott helyszínre „személyre szabva" ajánlja, az Ön igényeinek megfelelő készüléket.

 Amit érdemes átgondolnia ajánlatkérés előtt: ár, energiafelhasználás, minőség, garancia, design, helyigény, elhelyezés (kültéren és beltéren), zaj, hűtés/fűtés.

Természetesen mindezekben segítségére lesz kollegánk, de nem árt, ha már van valamilyen elképzelése a fent felsorolt lista pontjaival kapcsolatban a személyes megbeszélés előtt.

Felmérés és ajánlatkérés menete

Előkészületek

A megrendelést követően tapasztalt szerelőnk felkeresi önt, hogy együtt jelöljék ki a kültéri és beltéri egység pontos helyét, az ezeket összekötő rézcsövek és vezetékek útvonalát. Valamint a kondenzvíz elvezetését és az elektromos betáp kiépítését.

                  

Nyugodtan támaszkodjon szerelőink szakértelmére felmerülő kérdéseivel, hisz ennek a lépésnek pont az a lényege, hogy önnel együtt megtaláljuk a legoptimálisabb, és nem utolsó sorban a legesztétikusabb megoldást.

ajtoban   
 

Fontos! A beszerelésnek két fizetési szakasza van. Ahogy a legtöbb komolyabb műszaki cikknél, mint: házi mozi rendszer, mosógép, mosogató… stb. Önnek fizetnie kell egyszer a készülék tulajdonba vételéért, majd a kiszállítás/beüzemelés egy külön fizetendő szolgáltatás. Ez alól klíma berendezések vásárlása sem kivétel, még akkor sem, ha mind a készüléket, mind a beüzemeltetési szolgáltatást tőlünk rendelte meg. 

Mi történik, ha a megrendeléshez képest megváltozik valamelyik paraméter a szerelés közben?

Ez esetben szerelőink a helyszínen új kalkulációt készítenek a megváltozott körülményeket figyelembe véve. Amennyiben szükséges értéktárgyait és bútorait védőfóliával óvjuk a szerelési folyamatok közben keletkező szennyeződéstől.

 

 

ÖSSZEHASONLÍTÁS INDÍTÁSA