Econavi intelligens érzékelők

intelligens érzékelők
   

Econavi intelligens érzékelők

   

Az Econavi intelligens érzékelői a nem tudatos energiapazarlás felderítése érdekében figyelik a napsütés erősségét, az emberi mozgást, aktivitási szintet és az emberi jelenlét hiányát, és zavartalan kényelmet biztosítva automatikusan beállítják a hűtésre fordítandó energiát az energiamegtakarítás érdekében.   

   

Napfény-érzékelő
Érzékeli a napsütés erősségének változását

Emberi aktivitás érzékelő
Érzékeli az emberi mozgást, az aktivitás változását, és az emberi jelenlét hiányát.

    érzékelők
   

Nagy pontosságú érzékelés

Minden objektum infravörös sugarakat bocsát ki, melyeket – bár láthatatlanok – az Econavi szenzora az észlelési zónán belül hőként érzékel. Amennyiben egy objektum az észlelési zónán belül mozog, az Econavi összehasonlítja hőmérsékletét a szoba hőmérsékletével, majd megállapítja, hogy az emberi lény-e, és a mozgása alapján megállapítja az aktivitási szintjét is.   

   

EMBERI JELENLÉT ÉRZÉKELÉSE

EMBERI JELENLÉT ÉRZÉKELÉSE AZ EMBERI AKTIVITÁS MÉRTÉKÉNEK MEGHATÁROZÁSA AZ EMBERI AKTIVITÁS MÉRTÉKÉNEK MEGHATÁROZÁSA
    mozgás ábra
   

Objektumok megkülönböztetése

Az Econavi érzékelő technológiája az objektumok mozgásának sebessége, gyakorisága, valamint a hőmérsékletük alapján állapítja meg, hogy emberi jelenlétről van-e szó.

Területlefedési képesség

Az emberi aktivitás érzékelő a módosított területérzékelő funkciónak köszönhetően szélesebb területet képes lefedni. A helyiség teljes területe 3 észlelési zónára oszlik. Dupla érzékelővel is alkalmazható.

ELEKTROMOS TERMÉKEK

GURULÓ LABDA

VÍZSZINTES ÉSZLELÉSI TARTOMÁNY

FÜGGŐLEGES ÉSZLELÉSI TARTOMÁNY

elektromos termékek guruló labda VÍZSZINTES ÉSZLELÉSI TARTOMÁNY FÜGGŐLEGES ÉSZLELÉSI TARTOMÁNY

KIS ROVAROKkis rovarok

HÁZIÁLLATOKháziállatok

 

 

autokomfort

Az Autocomfort kettős érzékelője még tökéletesebb komfortérzetet biztosít.

Mindkét változás érzékelhető, de ezek túl kis mértékűek ahhoz, hogy hatással legyenek az érzékelőre.

Az Econavi a hőmérsékletbeli különbség és az objektum mozgása alapján képes megállapítani, hogy az objektum nem ember*. *Előfordulhat, hogy az érzékelő a háziállatokat embernek véli, kivéve, ha az állat az emberre nem jellemző sebességgel mozog.

Az Autocomfort kettős érzékelője a még tökéletesebb komfortérzet biztosítását szolgálja. A magas aktivitás érzékelő észleli, amikor az aktivitási szint növekszik, és a komfortérzet javítása érdekében automatikusan növeli a hűtésre fordított energiát úgy, mintha Ön 1°C-kal alacsonyabb hőmérsékletet állított volna be.

A folyamatot a következő ábra mutatja be: Magas aktivitás érzékelő: Az Econavi magas aktivitás érzékelő észleli az aktivitásban bekövetkező változásokat, és ennek megfelelően változtatja a hűtésre fordított energiát, a maximális komfortérzet biztosítása érdekében.

 

Az érzékelő működési elve

Az emberi aktivitás érzékelő megállapítja az aktivitási szintet, és a használatban lévő vagy magas aktivitású zónákba tereli a légáramlást. Az Econavi LED-es kijelzői az érzékelést és működést jelzik.érzékelési zóna

A mozgásváltozás érzékelésekor időeltolódás van a LED kijelző felvillanása és a légáramlás irányának módosítása között. Ez a szellőzőnyílások túlérzékeny mozgatásának elkerülését szolgálja, mivel ez nem járulna hozzá az energia-megtakarításhoz.

ÉRZÉKELÉS

csökkenő konfortérzet

Az aktitivás mértéke nagyobb. Az érzékelő magas aktivitást érzékel.

KOMFORTÉRZET NÖVELÉSE

KOMFORTÉRZET NÖVELÉSE

Úgy növeli a hűtésre fordított energiát, mintha Ön 1 °C-kal alacsonyabb hőmérsékletet állított volna be.

       
       
ÖSSZEHASONLÍTÁS INDÍTÁSA