Econavi

Econavi banner

Pihenés vagy tévézés közben a légkondicionáló általában állandó hőmérséklet-beállítással működik. Az Econavi érzékeli ezt, és minden lehetséges módon csökkenti a veszteséget. 

Csúcstechnológiájú érzékelőkkel és precíz szabályozási görbék segítségével elemzi a helyiség körülményeit, és ennek megfelelően állítja be a hűtőteljesítményt. A megfelelően elhelyezett és működtetett rendszer kellően rugalmas ahhoz, hogy bárhol képes a nagyobb energia-megtakarítás elérésére.

5 funkció az azonnali energia-megtakarításhoz

Econavi intelligens érzékelőrendszerrel

Az intelligens érzékelőrendszer az emberi aktivitás érzékelővel és a napfény-érzékelővel észleli az energiapazarlást. Az érzékelők figyelik az emberi mozgást, az emberi jelenlét hiányát, és a napsütés erősségét. A rendszer ezután zavartalan kényelmet biztosítva automatikusan beállítja a hűtésre és fűtésre fordítandó energiát az energiamegtakarítás érdekében.

Új hőhullám funkció Új „hőhullám” funkció

Ütemes hőmérséklet-szabályozási séma: energiamegtakarítás a kényelem csorbítása nélkül.

ZónakövetésZónakövetés

A légáramlást arra irányítja, ahol Ön éppen tartózkodik a helyiségben. Az Econavi érzékeli az emberi mozgást, és csökkenti
a nem használt területek hűtésére feleslegesen felhasznált energiát.

Aktivitás-érzékelésAktivitás-érzékelés

A hűtőteljesítményt a napi tevékenységhez igazítja. Az Econavi érzékeli az aktivitás változását, és csökkenti a szükségtelen hűtésre feleslegesen felhasznált energiát.

Üres helyiség érzékeléseÜres helyiség érzékelése

Csökkenti a hűtőteljesítményt, amikor nincs otthon. Az Econavi érzékeli, ha nincs senki a helyiségben, és csökkenti a nem használt területek hűtésére feleslegesen felhasznált energiát.

Napfény-érzékelésNapfény-érzékelés

A hűtésre fordítandó energiát a napsütés erőssége szerint állítja.

Jelentős megtakarítás, minimális erőfeszítéssel - A „hőhullám” funkcióval kiegészített inverteres hűtésű modellel akár 38%-os energia-megtakarítás érhető el

Az 1,5 HP méretű inverteres modell összehasonlítása bekapcsolt Econavi (kettős emberi aktivitás érzékelővel, napfény érzékelővel és hőhullám funkcióval) és kikapcsolt Econavi esetén. 
Bekapcsolt Econavi, külső hőmérséklet: 35°C/24°C Távirányítóval beállított hőmérséklet: 23 °C, magas ventilátor fordulatszámmal 
Függőleges légáramlás vezérlés: Auto, vízszintes légáramlás vezérlés: ECONAVI üzemmód 
A beállított hőmérséklet összesen 2°C-t nő, 1°C-t az Econavi aktivitás érzékelőnek, 1°C-t az Econavi fényerősség érzékelőnek köszönhetően.

 

Hőhullám funkció bekapcsolva, elektromos fűtés (300 W; az emberi test, TV, stb. melegét szimulálva) 
Kikapcsolt Econavi, külső hőmérséklet: 35°C/24°C. Távirányítóval beállított hőmérséklet: 23 °C, magas ventilátor fordulatszámmal 
Függőleges légáramlás vezérlés: Auto, vízszintes légáramlás vezérlés: Front 
A teljes energiafogyasztás mérésére 2 órányi, stabil körülmények között történő üzemelés során került sor 
a Panasonic teszthelyiségében (mérete: 16,6 m2). Ez a maximális megtakarítás, a hatás az üzembe helyezés és az üzemeltetés módjától függően változhat.

         
         
         

 

Econavi
Econavi green
Econavi footer

Ha energiát szeretne megtakarítani, tudja meg, hol pazarol

ÖSSZEHASONLÍTÁS INDÍTÁSA