Design Klíma

Design Klíma

légcsatornás

A Design klímák lényegében a split klimák egy kiemelt csoportja, ami különös hangsúlyt fektett a berendezés megjelenésre. Nem szokványos formától, különböző szinű előlapokig, de akár tökéletesen kép külemű is létezik belőle. 

Ahogy a hagyományos split klimák, úgy a Design Klimáknak is két részre oszthatók kültéri és beltéri egységre, aminek előnye hogy a zajt keltő alkatrészek a hüteni kivánt lakótér/üzlet helyiségen kivül helyezkedik majd el. 

A Design Klimák esetében is megoldható egy kültéri egységre több beltéri egységet csatlakoztatni. Beltéri egységenként változtathatjuk a klima szinét, vagy a rajta lévő képet (tipustól függően.)

A Design klimákat lakberendezőknek, illetve olyan személyeknek javasoljuk, akiknek fontos otthonuk megjelenése. Azért nem árt elfelejteni, ha a berendezés képre is emlékeztett elsődleges funkciója a helyiség hűtése/fűtése, ezért érdemes mindenféleképen fej magasságba vagy feljebb elhelyezni a falon. 

A Design Klimák a hagyományos split klimák minden kényelmével, és hasznos tulajdonságával rendelkeznek, és nem sokkal drágábbak a hagyományos split klimáknál.

 

Gree U-poem design klima

 

 

 

 

 

ÖSSZEHASONLÍTÁS INDÍTÁSA